Ο Eliah Sahil Και Τα Βραβεία Του

Ο Eliah Sahil Και Τα Βραβεία Του

Ο Eliah Sahil Και Τα Βραβεία Του

Νικητής των Ευρωπαϊκών Βραβείων Green και το 2021!

Το Ευρωπαϊκό Πράσινο Βραβείο τιμά τους οικολογικούς ήρωες που συμβάλλουν σε μια σύγχρονη, οικονομικά αποδοτική, δίκαιη και ανταγωνιστική οικονομία. Με τη σειρά σε σκόνη αφρόλουτρου, η αυστριακή καινοτόμα εταιρεία, βραβεύτηκε στην κατηγορία “Green Product Design”. Αυτό το βραβείο αναγνωρίζει τον εξαιρετικό σχεδιασμό βιώσιμων προϊόντων και συλλογικών ενεργειών. 

Ο Eliah Sahil, που ξεκίνησε για να προσφέρει ο ιδρυτής του (Silvio Perpmer) στον γιο του Eliah -έτσι προέκυψε και το brand name- ένα καλύτερο, ελπιδοφόρο μέλλον. Φέρνει την καινοτομία από το 2010. Το 2013, βραβεύτηκε στα Energy Globe Awards, όπου ξεχώρισε για τα οργανικά προϊόντα και την επιχειρηματική του φιλοσοφία. Όμως, ο Silvio δεν σταμάτησε εκεί. Μετά από 5 χρόνια βραβεύτηκε και πάλι για τις eco-friendly συσκευασίες του αλλά και για τα vegan και βιολογικά του προϊόντα στα Healthy Living Awards. Έπειτα, ξανά το 2020 ξεχώρισε ως καλύτερο νέο προϊόν στα Best New Product Awards. Μέχρι να φτάσουμε σήμερα στο 2021.

Από όταν ξεκίνησε τότε το 2010 μέχρι σήμερα, η εταιρεία Eliah Sahil έχει αποδείξει ότι η αγάπη για το περιβάλλον και η φροντίδα του ανθρώπου είναι εφικτά την ίδια στιγμή! Χωρίς να επαναπαύεται, ο Silvio Perpmer συνεχίζει να ανακαλύπτει νέες τεχνολογίες και καινοτόμες ιδέες για να πραγματοποιήσει τον λόγο που ξεκίνησε: ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας.

Συγχαρητήρια Eliah Sahil! 

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *


SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

AND STAY INFORMED FOR NEWS & OFFERS