ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Οι επιστροφές είναι δυνατές μόνο για ελαττωματικά είδη. Ο αγοραστής έχει μια περίοδο 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παράδοσης για να επιστρέψει τα προϊόντα με επιστροφή χρημάτων, χωρίς επιβάρυνση.

Οι επιστροφές πρέπει να πραγματοποιούνται με συστημένο ταχυδρομείο από τον χώρο σας προς: Lure me, Διεύθυνση: Βοσπόρου 18-20, 54454, Τούμπα Θεσσαλονίκης, Ελλάδα με χρέωση παραλήπτη.

Όλα τα είδη πρέπει να επιστρέφονται ανέπαφα, στην αρχική τους κατάσταση και από την περιοχή στην οποία παραδόθηκε η παραγγελία.

Η επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιείται εντός 1 εβδομάδας το πολύ από την παραλαβή της επιστροφής.

Μετά από την υποβολή της επιστροφής χρημάτων, ο εκδότης της πιστωτικής κάρτας σας θα επεξεργαστεί την επιστροφή χρημάτων στον λογαριασμό σας. Ο χρόνος επεξεργασίας μπορεί να διαφέρει σημαντικά μεταξύ των εκδοτών καρτών και δυστυχώς δεν είμαστε σε θέση να το αλλάξουμε.

Οι επιστροφές πρέπει να αποστέλλονται στη διεύθυνση: Lure me, Διεύθυνση: Βοσπόρου 18-20, 54454, Τούμπα Θεσσαλονίκης, Ελλάδα.

Μπες στο Make Your Routine και με αγορές άνω των 35€ διάλεξε ένα δώρο ανάμεσα από τέσσερα υπέροχα προϊόντα καθώς και δωρεάν μεταφορικά!
Κάνε εγγραφή στο newsletter! Ανακάλυψε premium καλλυντικά & μοναδικά προϊόντα περιποίησης.
Ακολουθήστε μας στα Social Media
ΕΓΓΡΑΦΗ
Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους χρήσης.