Γίνε Συνεργάτης

- Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις χονδρικής πώλησης για την προώθηση της συνεργασίας.
- Απαγορεύεται η πώληση των προϊόντων σε πλατφόρμες σύγκρισης τιμών, (όπως π.χ. Skroutz, Best Price κλπ.).
- Η ίδια τιμολογιακή πολιτική της λιανικής πώλησης τηρείται για όλους τους συνεργάτες.
- Απαγορεύεται η χαμηλότερη πώληση των προϊόντων από την προτεινόμενη λιανική τιμή καθώς και η μεγαλύτερη σε ποσοστό άνω 10%.
- Όλα τα προϊόντα προς πώληση που διαθέτει η εταιρεία LURE ME πρέπει να πωλούνται και να αποστέλλονται με την αρχική συσκευασία τους και να μην γίνονται αλλοιώσεις στην εικόνα του τελικού προϊόντος.
- Σε περίπτωση μετονομασίας της ιστοσελίδας ηλεκτρονικού εμπορίου ή του φυσικού καταστήματος των συνεργατών, κρίνεται απαραίτητη η εκ νέου ενημέρωση προς την εταιρεία μας.
- Η ιστοσελίδα ηλεκτρονικού εμπορίου | web shop των συνεργατών μπορεί να διαφημίζεται ελεύθερα. Το LURE ME δεν αναλαμβάνει το κόστος οποιασδήποτε διαφήμισης πραγματοποιείται.
- Το LURE ME διατηρεί το δικαίωμα να προτείνει αλλαγές σχετικά με την εικόνα, φωτογραφίες και κείμενα που αφορούν τα προϊόντα του σε οποιαδήποτε προβολή γίνεται από τους συνεργάτες.
- Η συμφωνία μπορεί ανά πάσα στιγμή να διακοπεί, είτε από τους συνεργάτες είτε από το LURE ME.
- Η συμφωνία διακόπτεται άμεσα από το LURE ME, εφόσον δεν τηρείται έστω και ένας από τους παραπάνω όρους. Σε αυτή τη περίπτωση οι συνεργάτες έχουν την υποχρέωση να διακόψουν τη προβολή και πώληση των προϊόντων του LURE ME το αργότερο εντός 10 ημερών.
- Τα Δεδομένα Εγγραφής και ορισμένες άλλες πληροφορίες σχετικά με εσάς υπόκεινται στη Δήλωση Απορρήτου μας. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε διαβάσετε την πλήρη πολιτική απορρήτου της εταιρείας μας.
- Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει μονομερώς τους παραπάνω ορούς.
Well hello you gorgeous!
We have been waiting for you.
Πλοηγήσου στη σελίδα μας και δες το ανανεωμένο μας περιεχόμενο!
Κάνε εγγραφή στο newsletter και κέρδισε 10% έκπτωση για τις πρώτες σου αγορές.
Ακολουθήστε μας στα Social Media
ΕΓΓΡΑΦΗ
Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους χρήσης.